Moules en beignets

      Reacties uitgeschakeld voor Moules en beignets

Moules en beignets

(beignets van mosselen)
Recept printen
Recept categorie: Zeevruchten
Porties: 4 persosnen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de mosselen schoon.
  • Kook ze met aanhangend water op een hoog vuur tot ze open zijn.
  • Haal de mosselen uit de schelp en ontbaard ze.
  • Maak een mengsel van wat olie, citroensap en versgemalen peper.
  • Laat de mosselen 45 minuten marineren.
  • Zet de friteuse op 175 C.
  • Neem de mosselen uit de marinade en laat uitlekken.
  • Maak van bloem, bier en wat zout een bierbeslag dat vrij dik moet zijn
  • Laat dit 15 minuten rusten.
  • Dompel de mosselen in het beslag.
  • Bak ze bruin in de friteuse.
  • Laat op keukenpapier uitlekken.
  • Bak ook wat peterselie
  • Dien op, omringd door gebakken peterselie en parten citroen.