Oester Soja Wok Noedels met peultjes en zalm

      Reacties uitgeschakeld voor Oester Soja Wok Noedels met peultjes en zalm

 

Oester Soja Wok Noedels met peultjes en zalm

Dit noedels recept smaakt zalig door de bijzondere woksaus Thaise oester soja. Deze speciale woksaus smaakt zalig in combinatie met de zalm en bali kroepoek van Conimex.

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vis, Wokken
Totaal tijd 20 minuten
Porties 4
Auteur Conimex

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex wok noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de noedels koud zijn en laten uitlekken.
  2. Maak de peultjes schoon. Snijd naar smaak wat rode peper fijn. Snijd de zalm in stukjes van 3 bij 3 cm.
  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de Conimex wok olie toe en wok de peultjes met de rode peper 2 min. Voeg de stukjes zalm toe en roerbak voorzichtig ca. 5 min mee. Schep de noedels erdoor. Schep de Conimex woksaus specials Thaise oester soja erdoor. Goed doorwarmen.
  4. Verdeel de noedels over 2 borden of grote kommen, bestrooi met de Conimex kroepoek Bali.

Tips / Opmerkingen

SERVEERTIP

Deze oester soja wok noedels met peultjes en zalm zijn lekker met Conimex seroendeng of sambal. Lekker vooraf: Indiase maïskoekjes met dip. Passend nagerecht: Rijst-kokosdessert met rode vruchten.

VARIATIES

Voor een fijne kruidige knoflooksmaak met koriander kun je de Woksaus Oester Soja vervangen door Woksaus Knoflook Koriander. Groene asperges (in stukjes) zijn een feestelijke vervanger voor de peultjes.