Olijvenpretzels

      Geen reacties op Olijvenpretzels

 

Olijvenpretzels

Olijvenpretzels

Dit door recept is Foodies ter beschikking gesteld aan Tante Fanny
Recept printen Pin
Recept categorie: Koude Hapjes/ met groenten/ Warme hapjes
Land van herkomst: Duitsland
Dieët / Speciale gelegenheid: Lactosevrij/ Vegetarisch
Porties: 12 stuks
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Giet de olijven af en laat ze uitlekken. Hak de olijven zeer fijn en meng er de olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor.
  • Rol het bladerdeeg uit en besmeer het dun met het olijvenmengsel. Snijd het deeg in repen van ca. 5 cm bij 24 cm. Rol de repen voorzichtig op tot dunne rolletjes en vorm er op een met bakpapier beklede bakplaat pretzels van.
  • Meng de eidooier met de melk en besmeer de pretzels met dit mengsel. Bestrooi met grof zeezout en bak de pretzels in ca. 25 minuten goudbruin in de oven