Oosterse kabeljauw met noedels

      Reacties uitgeschakeld voor Oosterse kabeljauw met noedels

 

Oosterse kabeljauw met noedels


Recept categorie Gerecht met vis, Pasta
Keuken: Oosterse keuken
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 250 gram mienestjes
  • 2 struiken paksoi
  • 400 gram kabeljauwfilet (diepvries) ontdooid
  • 1 liter visbouillon (van tablet)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel Chinese kruiden (vijfkruidenpoeder)
  • 2 eetlepels Japanse soyasaus (of ketjap)
  • 1 bos radijs

Hoe maak ik het klaar?

  1. Mie volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. 

  2. Paksoi schoonmaken en in stukken van 3 cm snijden.

  3. Kabeljauw halveren en in smalle repen snijden. 

  4. In soeppan bouillon met sojasaus, citroensap en vijfkruidenpoeder verwarmen. 

  5. Paksoi en visrepen toevoegen en geheel nog 3-4 minuten zachtjes koken, tot vis gaar is. 

  6. Radijs in plakjes snijden.

  7. Mie afgieten en over vier diepe borden of grote kommen verdelen. 

  8. Met schuimspaan paksoi en vis op mie leggen. 

  9. Bouillon op smaak brengen met zout en peper en op mie scheppen. 

  10. Radijs erover verdelen.