Oosterse kabeljauw met noedels

      Reacties uitgeschakeld voor Oosterse kabeljauw met noedels

 

Print

Oosterse kabeljauw met noedels

Categorie Gerecht met vis, Pasta
Keuken Oosterse keuken
porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 250 gram mienestjes
  • 2 struiken paksoi
  • 400 gram kabeljauwfilet (diepvries) ontdooid
  • 1 liter visbouillon (van tablet)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel Chinese kruiden (vijfkruidenpoeder)
  • 2 eetlepels Japanse soyasaus (of ketjap)
  • 1 bos radijs

Hoe maak ik het klaar:

  • Mie volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. 
  • Paksoi schoonmaken en in stukken van 3 cm snijden.
  • Kabeljauw halveren en in smalle repen snijden. 
  • In soeppan bouillon met sojasaus, citroensap en vijfkruidenpoeder verwarmen. 
  • Paksoi en visrepen toevoegen en geheel nog 3-4 minuten zachtjes koken, tot vis gaar is. 
  • Radijs in plakjes snijden.
  • Mie afgieten en over vier diepe borden of grote kommen verdelen. 
  • Met schuimspaan paksoi en vis op mie leggen. 
  • Bouillon op smaak brengen met zout en peper en op mie scheppen. 
  • Radijs erover verdelen.