Oosterse noedelsalade

      Reacties uitgeschakeld voor Oosterse noedelsalade

Oosterse noedelsalade

Recept printen
Recept categorie: met vlees/ Salades
Land van herkomst: Oosters
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 blok woknoedels ((pak a 248 gram))
  • 1 zak waterkers ((75 gram))
  • 1 limoen
  • 2 theelepels Thaise rode currypasta ((potje a 225 gram))
  • 2 eetlepels (roerbak)olie
  • 1 snackkomkommer of ½ komkommer (in blokjes)
  • 75 gram beraden rosbief ((vleeswaren))
  • 1 bosuitje (in ringetjes)

Hoe maak ik het klaar:

  • In pan met ruim kokend water noedels in 2 minuten gaarkoken, noedels loshalen met vork. 
  • Noedels in zeef afspoelen onder koud stromend water en goed laten uitlekken. 
  • Stugge takjes uit waterkers verwijderen. 
  • Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. 
  • In wijde kom limoensap met -rasp, currypasta en olie tot dressing kloppen. 
  • Noedels, komkommer en waterkers luchtig door dressing mengen. 
  • Plakjes rosbief erop leggen en ringetjes bosui erover strooien.
  • Wijnadvies: Gallo Sierra Valley Chardonnay