Oosterse noedelsalade

      Reacties uitgeschakeld voor Oosterse noedelsalade

Oosterse noedelsalade


Recept categorie Gerecht met vlees, Salades
Keuken: Oosterse keuken
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 1 blok woknoedels (pak a 248 gram)
  • 1 zak waterkers (75 gram)
  • 1 limoen
  • 2 theelepels Thaise rode currypasta (potje a 225 gram)
  • 2 eetlepels (roerbak)olie
  • 1 snackkomkommer of ½ komkommer in blokjes
  • 75 gram beraden rosbief (vleeswaren)
  • 1 bosuitje in ringetjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. In pan met ruim kokend water noedels in 2 minuten gaarkoken, noedels loshalen met vork. 

  2. Noedels in zeef afspoelen onder koud stromend water en goed laten uitlekken. 

  3. Stugge takjes uit waterkers verwijderen. 

  4. Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. 

  5. In wijde kom limoensap met -rasp, currypasta en olie tot dressing kloppen. 

  6. Noedels, komkommer en waterkers luchtig door dressing mengen. 

  7. Plakjes rosbief erop leggen en ringetjes bosui erover strooien.

  8. Wijnadvies: Gallo Sierra Valley Chardonnay