Oosterse salade

      Reacties uitgeschakeld voor Oosterse salade

Oosterse salade

Recept categorie Salades
Keuken: Oosterse keuken
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 750 gram krielaardappeltjes schoongeboend
  • zout
  • 350 gram sperziebonen schoongemaakt2
  • 2 sjalotten gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 400 gram rauwkostmix
  • 2 eetlepels wokolie (Conimex)
  • 1 bakje Johma Kip-saté salade à 200 g
  • 100 gram ongezouten cashewnoten
  • 3 eetlepels koriander geknipt

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de krieltjes in water met zout in ± 20 minuten gaar. 

  2. Giet ze af, spoel ze onder koud water en halveer ze.

  3. Kook de sperziebonen in water met zout in ± 7 minuten beetgaar. 

  4. Giet ze af en spoel ze onder koud water.

  5. Schep alle ingrediënten op de koriander na door elkaar. 

  6. Laat de salade in de koelkast op smaak komen. 

  7. Strooi vlak voor het serveren de koriander erover. 

  8. Lekker met bruin stokbrood. 

Wijnadvies: Timara Sauvignon Semillon Nieuw Zeeland