Opgerolde speltbroodjes met geitenkaas en spinazie

      Geen reacties op Opgerolde speltbroodjes met geitenkaas en spinazie

 

Opgerolde speltbroodjes met geitenkaas en spinazie

Gemaakt voor Tante Fanny door Rutger Bakt
Recept printen
Recept categorie: Broodjes/ Hartige taart
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 8 broodjes
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  • Vet het bakblik in met boter of olie. Verhit de olijfolie in een pan en bak de spinazie en de knoflook, tot de spinazie geslonken is. Het spinaziemengsel in een zeef uit laten lekken en af laten koelen. Op smaak brengen met peper en zout.
  • Het deeg met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen. Verdeel de afgekoelde spinazie er gelijkmatig overheen. De geitenkaas en walnoten en eroverheen strooien.
  • De vulling iets aandrukken en de deegplak vanaf de lange zeide oprollen tot een rol. De rol in 8 gelijke stukken snijden en op de kant in de vorm leggen.
  • In het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin bakken.