Ovenschotel met champignonsoep

      Reacties uitgeschakeld voor Ovenschotel met champignonsoep

Ovenschotel met champignonsoep

Recept categorie Gerecht met vlees, Ovenschotel
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 500 gr gehakt
  • 500 gr uien
  • 1 blik doperwten
  • 1 blikje champignon-crèmesoep
  • 1 zak pommes-parisiennes diepvries
  • boter

Hoe maak ik het klaar?

  1. Beboter een ovenschaal.
  2. Snijd de uien in ringen.
  3. Kruid het gehakt pittig.
  4. Laat het vocht van de doperwten weglopen.
  5. Leg de helft van de uiringen in een ovenschaal en doe daarop het gekruide gehakt, de rest van de uien, de doperwten en het blik soep.

  6. Leg er als laatste laag de pommes-parisiennes op.
  7. Na ± 1 uur in de hete oven (175°C) is het gerecht gaar.