Ovenschotel met champignonsoep

      Reacties uitgeschakeld voor Ovenschotel met champignonsoep

Ovenschotel met champignonsoep

Print
Categorie: Gerecht met vlees, Ovenschotel
porties: 4
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 500 gr uien
  • 1 blik doperwten
  • 1 blikje champignon-crèmesoep
  • 1 zak pommes-parisiennes diepvries
  • boter

Bereidingswijze

  • Beboter een ovenschaal.
  • Snijd de uien in ringen.
  • Kruid het gehakt pittig.
  • Laat het vocht van de doperwten weglopen.
  • Leg de helft van de uiringen in een ovenschaal en doe daarop het gekruide gehakt, de rest van de uien, de doperwten en het blik soep.
  • Leg er als laatste laag de pommes-parisiennes op.
  • Na ± 1 uur in de hete oven (175°C) is het gerecht gaar.