Paasbrood met mascarpone en lemon curd

      Geen reacties op Paasbrood met mascarpone en lemon curd

Paasbrood met mascarpone en lemon curd

Recept categorie Broodjes, Brunch, Lunch, Ontbijt
Extra info Pasen
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 2
Calorieën 220 kcal
Auteur brood.net

Wat gaat er in?

  • 2 sneetje paasbrood
  • 1 volle eetlepel geschaafde amandelen
  • 84 gr mascarpone
  • 3 eetlepels lemon curd of citroenmarmelade
  • poedersuiker
  • 0.5 zakje vanillesuiker

Hoe maak ik het klaar?

  1. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
  2. Laat ze op een bordje afkoelen.
  3. Roer de vanillesuiker door de mascarpone.
  4. Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover.
  5. Bestrooi de sneetjes tot slot rijkelijk met poedersuiker
Voedingsfeiten
Paasbrood met mascarpone en lemon curd
Hoeveelheid per portie
Calorieën 220 Calorieën van vet 61
% Dagelijkse waarde*
Totaal vet 6.8g 10%
Verzadigd vet 2.1g 11%
Totaal koolhydraten 32.5g 11%
Voedingsvezels 2.1g 8%
Eiwit 6.2g 12%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.