Paddenstoelenbouillon met truffelsalsa

      Geen reacties op Paddenstoelenbouillon met truffelsalsa

 

Print

Paddenstoelenbouillon met truffelsalsa

Categorie Gerecht met groenten, Soepen
Keyword Vegetarisch
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in:

  • 1500 ml bouillon van 2 paddestoelenbouillontabletten
  • 200 gram gemengde paddestoelen
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 300 ml room
  • 1 eetlepel truffelsalsa

Apparaat

  • Stoomoven

Hoe maak ik het klaar:

  • Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in mooie stukjes.
  • Fruit de sjalot samen met de paddenstoelen licht aan.
  • Neem een dichte stoomovenpan, schenk hier de bouillon in en voeg de paddenstoelen met de sjalot toe.
  • Functie: Stomen 100 ºC, gedurende 20 minuten
  • Klop de room tot slagroomdikte en meng met de truffelsalsa.
  • Breng op smaak met peper en zout.

Serveren:

  • Breng de bouillon eventueel nog verder op smaak met peper en zout.
  • Schenk de bouillon in diepe borden en serveer er een quenelle truffelcrème bij.