Papillot van erwtjes met spek

      Reacties uitgeschakeld voor Papillot van erwtjes met spek

Papillot van erwtjes met spek

Recept categorie Barbeque
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak 4 zakjes (van ± 20 X 20 cm) van aluminiumfolie.
  2. Dop de erwten, was ze en verdeel ze over de zakjes.
  3. Snijd het spek in dunne reepjes.
  4. Maak de sla schoon en snijd ze iin dunne sliertjes.
  5. Verdeel het spek en de sla over de zakjes, giet er de witte wijn over en voeg wat peper en zout toe.
  6. Plaats bovenop een klontje boter en rol de zakjes stevig dicht.
  7. Leg de zakjes ongeveer 15 minuten op de barbecue en serveer ze bij vleesgerechten.

Tips / Opmerkingen

In plaats van peulerwten kunt u ook diepvrieserwten gebruiken. Reken hiervoor 100 gr per persoon.