Pappardelle met rucola en garnalen

      Reacties uitgeschakeld voor Pappardelle met rucola en garnalen
Print

Pappardelle met rucola en garnalen

Categorie Pasta
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 300-400 gram brede lintpasta (pappardelle) of tagliatelle
  • zout
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 10 kerstomaatjes gehalveerd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1-½ dl visbouillon
  • peper
  • 1 theelepel citroensap
  • 300 gram gepelde gekookte garnalen
  • 75-100 gram rucola

Hoe maak ik het klaar:

  • Kok de pasta beetgaar.
  • Bak de knofloook en de kerstomaatjes ca. 5 minuten in de olijfolie.
  • Voeg de visbouillon, peper en citroensap toe en breng aan de kook.
  • Verwarm de garnalen in de saus en schep de rucola erdoor.
  • Meng de saus door de pasta.