Pappardelle met rucola en garnalen

      Reacties uitgeschakeld voor Pappardelle met rucola en garnalen

Pappardelle met rucola en garnalen

Recept categorie Pasta
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 300-400 gram brede lintpasta (pappardelle) of tagliatelle
  • zout
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 10 kerstomaatjes gehalveerd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1-½ dl visbouillon
  • peper
  • 1 theelepel citroensap
  • 300 gram gepelde gekookte garnalen
  • 75-100 gram rucola

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kok de pasta beetgaar.

  2. Bak de knofloook en de kerstomaatjes ca. 5 minuten in de olijfolie.

  3. Voeg de visbouillon, peper en citroensap toe en breng aan de kook.

  4. Verwarm de garnalen in de saus en schep de rucola erdoor.

  5. Meng de saus door de pasta.