Paprika gevuld met chorizo en mozzarella

      Reacties uitgeschakeld voor Paprika gevuld met chorizo en mozzarella
Print

Paprika gevuld met chorizo en mozzarella

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met kaas
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • zout
  • 1 mozzarellakaasje
  • 150 gr chorizo
  • 1 eetlepel olie
  • 2 eetlepels basilicum diepvries

Hoe maak ik het klaar:

  • Pel en snipper de uien.
  • Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten, kook ze ± 5 minuten in weinig water met zout en laat ze uitlekken.
  • Snijd de mozzarella en de chorizo in stukjes.
  • Verwarm de oven voor op 225°C.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui ± 2 minuten.
  • Voeg de chorizo toe en bak die ± 3 minuten mee.
  • Schep de mozzarella en het basilicum erdoor.
  • Vul de paprikahelften met het mengsel en zet ze in een wijde schaal.
  • Laat ze in het midden van de oven in ± 10 minuten door en door heet worden.
  • Geef er gierstpilav bij.