Pasta met broccoli en kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Pasta met broccoli en kaas

Pasta met broccoli en kaas

Recept printen
Recept categorie: met groenten/ Pasta
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 400 gram tagliatelle
  • zout
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 teentje knoflook (gesnipperd)
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 400 gram broccoli (in kleine roosjes)
  • 1 dl room culinair
  • 1 zakje oude kaas
  • peper
  • 3 eetlepels basilicum (fijngeknipt)

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Fruit de ui met de knoflook 5 minuten in de hete olie goudgeel.
  • Kook intussen de broccoli 5 minuten in water met zout en giet de groente af.
  • Schep het uimengsel met de broccoli, de room culinair, de kaas en peper naar smaak door de afgegoten tagliatelle.
  • Strooi de basilicum erover en serveer direct.

Wijnadvies: Valpolicella Terre di Verona