Pasta met spekjes en kaas

      Geen reacties op Pasta met spekjes en kaas

 

Print

Pasta met spekjes en kaas

Categorie Gerecht met vlees, Pasta
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 400 gram pasta
  • zout
  • 2 grote uien in partjes
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 2 eetlepels olijfolie traditioneel
  • 125 gram magere spekreepjes
  • 150 gram Vers geraspte jong belegen kaas 48+
  • peper
  • 4 eetlepels basilicum geknipt

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Fruit intussen de uien met de knoflook 5 minuten in de hete olie.
  • Voeg de spekreepjes toe en bak ze 5 minuten mee.
  • Giet de pasta af en schep er het spekmengsel, de kaas, peper naar smaak en het basilicum door.
  • Lekker met een tomatensalade met rode uien en olijven.
  • Wijnadvies: Chianti