Pasta met spekjes en kaas

      Geen reacties op Pasta met spekjes en kaas

 

Pasta met spekjes en kaas

Recept categorie Gerecht met vlees, Pasta
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 400 gram pasta
  • zout
  • 2 grote uien in partjes
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 2 eetlepels olijfolie traditioneel
  • 125 gram magere spekreepjes
  • 150 gram Vers geraspte jong belegen kaas 48+
  • peper
  • 4 eetlepels basilicum geknipt

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Fruit intussen de uien met de knoflook 5 minuten in de hete olie.

  3. Voeg de spekreepjes toe en bak ze 5 minuten mee.

  4. Giet de pasta af en schep er het spekmengsel, de kaas, peper naar smaak en het basilicum door.

  5. Lekker met een tomatensalade met rode uien en olijven.

  6. Wijnadvies: Chianti