Pasta met spekjes en kaas

      Geen reacties op Pasta met spekjes en kaas

 

Pasta met spekjes en kaas

Recept printen
Recept categorie: met vlees/ Pasta
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 400 gram pasta
  • zout
  • 2 ui (in partjes)
  • 2 teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 125 gram magere spekreepjes
  • 150 gram jong belegen kaas
  • peper
  • 4 eetlepels basilicum (geknipt)

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Fruit intussen de uien met de knoflook 5 minuten in de hete olie.
  • Voeg de spekreepjes toe en bak ze 5 minuten mee.
  • Giet de pasta af en schep er het spekmengsel, de kaas, peper naar smaak en het basilicum door.
  • Lekker met een tomatensalade met rode uien en olijven.
  • Wijnadvies: Chianti