Pasta met verse groenten en knoflook

      Geen reacties op Pasta met verse groenten en knoflook
Print

Pasta met verse groenten en knoflook

Categorie Gerecht met vlees, Pasta
Keuken Italiaanse keuken
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 400 gram macaroni
  • zout
  • 3 eetlepels olijfolie traditioneel
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 courgette in blokjes
  • 4 bosuitjes in schuine ringetjes
  • 250 gram salami in blokjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
  • peper
  • 50 gram geraspte Italiaanse kaas (Parrano)

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de macaroni in ruim water met zout beetgaar. 
  • Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend in 3 minuten glazig. 
  • Bak de paprika 3 minuten mee.
  • Schep de courgette erdoor en bak alles nog 2 minuten op een hoog vuur. 
  • Voeg de bosui, de salami, de Boursin Cuisine en 1 dl heet water toe en verwarm alles ± 4 minuten.
  • Giet de pasta af en schep de saus door de pasta. 
  • Breng de pasta op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas.
  • Wijnadvies: Canaletto Pinot Grigio