Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

      Geen reacties op Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

 

Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

Recept categorie Gerecht met fruit, Taart
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

  • 1 rol Tante Fanny Bladerdeeg 270 g
  • 3 perziken in 12 kleine partjes gesneden
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 1 ei om te bestrijken
  • een beetje versgemalen zwarte peper
  • een beetje honing om te bedruipen

Hoe maak ik het klaar?

  1. De oven op 200° C onder-/bovenwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. Snijd het deeg in 6 stukken. Bestrijk de randen met het geklutste ei.
  3. Verdeel de geitenkaas over de stukken bladerdeeg (ongeveer 1 el per stuk bladerdeeg) en smeer het uit.
  4. Beleg elk stuk met 6 partjes perzik.
  5. Bak in het midden van de oven gedurende 20-25 min. goudbruin.
  6. Bestrooi hierna met wat peper en bedruip met een beetje honing.