Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

      Geen reacties op Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

 

Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

Recept printen Pin
Recept categorie: met fruit/ Taart
Porties: 4
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • De oven op 200° C onder-/bovenwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  • Snijd het deeg in 6 stukken. Bestrijk de randen met het geklutste ei.
  • Verdeel de geitenkaas over de stukken bladerdeeg (ongeveer 1 el per stuk bladerdeeg) en smeer het uit.
  • Beleg elk stuk met 6 partjes perzik.
  • Bak in het midden van de oven gedurende 20-25 min. goudbruin.
  • Bestrooi hierna met wat peper en bedruip met een beetje honing.