Perziken in Roquefortsaus

      Reacties uitgeschakeld voor Perziken in Roquefortsaus

Perziken in Roquefortsaus

Recept printen
Recept categorie: met fruit/ met kaas
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 100 gr Roquefort
  • 1/8 liter slagroom
  • 1 blik perziken op sap (410 gr)
  • 12 bieslook

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de kaas fijn met een vork en laat hem in een pannetje zachtjes smelten.
  • Voeg de room toe.
  • Roer goed, maar laat het niet aan de kook komen.
  • Warm in een ander pannetje de perziken in hun sap op.
  • Verwarm de bordjes voor, schenk hierop de saus en leg de perzikhelften er midden in.
  • Garneer met de stengeltjes bieslook en geef er een knapperig stokbrood bij, heerlijk om in de saus te dopen.