Philly cheese steak

      Reacties uitgeschakeld voor Philly cheese steak

 

Philly cheese steak
Print

Philly cheese steak

Categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
porties 8
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 1 kg stoofvlees
  • 2 groene paprika's
  • 1 grote ui gesnipperd
  • 1/2 liter runderbouillon
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 2 eetlepels van de volgende mix:
  • 1,5 theelepel knoflookzout
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 eetlepel italiaanse kruiden
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 1 eetlepel gedroogde peterselie
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 2 theelepels zout
  • 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel tijm
  • 1/2 theelepel selderijzout
  • Leerdammerkaas of plakjes Emmentaler,
  • pistolets of baguettes

Ook nodig

Hoe maak ik het klaar:

  • Vet de slowcooker licht in.
  • Bruin het vlees even in een koekenpan en leg het in de slowcooker.
  • Voeg de overige ingrediënten toe en gaar 8 uur op laag.
  • Haal het vlees aan het einde van de gaartijd uit de cooker en trek het met twee vorken in stukken.
  • Haal met een schuimspaan de groenten uit de bouillon en meng dit met het vlees.
  • Snij een baguette of pistolet aan de bovenkant doormidden en vul deze met het vlees.
  • Leg er de kaas onder en doe het kort onder de gril of in de oven om de kaas te laten smelten.