Pikante mosselcocktail

      Geen reacties op Pikante mosselcocktail

 

Pikante mosselcocktail

Recept categorie Gerecht met vis, Voorgerecht
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1.5 kg verse mosselen
  • 8 blaadjes sla
  • 4 el ingelegde paprika uit pot
  • 200 gr erwten uit de diepvries
  • 3 el tomatenketchup
  • 4 theelepels zure room
  • citroensap
  • zout
  • wat vloeibare zoetstof
  • knoflookzout
  • tabasco
  • 1 bosje peterselie

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de mosselen in licht gezouten water tot de schelpen open staan.
  2. Laat ze volledig afkoelen.
  3. Was de blaadjes sla, dep ze droog en doe ze in 4 cocktailglazen of
  4. schalen.
  5. Leg afwisselend een laagje mosselen, die u ondertussen uit de schelpen
  6. heeft genomen, paprika en erwten op de slablaadjes.
  7. Hak de peterselie fijn en meng ze met de tomatenketchup, de roomen het
  8. citroensap.
  9. Breng de saus met de kruiden pikant op smaak en schenk ze over de
  10. cocktail.