Pikante mosselcocktail

      Geen reacties op Pikante mosselcocktail

 

Pikante mosselcocktail

Recept printen
Recept categorie: met vis/ Voorgerecht
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1.5 kg verse mosselen
  • 8 blaadjes sla
  • 4 el paprika (uit pot)
  • 200 gr erwten (uit de diepvries)
  • 3 el tomatenketchup
  • 4 theelepels zure room
  • citroensap
  • zout
  • wat vloeibare zoetstof
  • zout
  • tabasco
  • 1 bosje peterselie

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de mosselen in licht gezouten water tot de schelpen open staan.
  • Laat ze volledig afkoelen.
  • Was de blaadjes sla, dep ze droog en doe ze in 4 cocktailglazen of
  • schalen.
  • Leg afwisselend een laagje mosselen, die u ondertussen uit de schelpen
  • heeft genomen, paprika en erwten op de slablaadjes.
  • Hak de peterselie fijn en meng ze met de tomatenketchup, de roomen het
  • citroensap.
  • Breng de saus met de kruiden pikant op smaak en schenk ze over de
  • cocktail.