Pikante pasta met vis

      Reacties uitgeschakeld voor Pikante pasta met vis
Print

Pikante pasta met vis

Categorie Gerecht met vis, Pasta
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 Spaanse peper in reepjes
  • 4 plakjes ontbijtspek in dunne reepjes
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 400 gram spaghetti
  • 400 gram visfilet (bv: schelvis, kabeljauw, tilapia, zalm)
  • 2 eetlepels olie
  • bosje bladselderij, kleingesneden (mag ook kervel of peterselie zijn) kleingesneden (mag ook kervel of peterselie zijn)
  • peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar:

  • Bak het spek langzaam uit in zijn eiegen vet.
  • Bak de reepjes peper en knoflook enkele minuten mee.
  • Voeg de tomaten toe.
  • Maak ze goed fijn en goed doorwarmen.
  • Kok de spaghetti gaar.
  • Snij de visfilet in blokjes en bestrooi met zout en peper.
  • Bak de vis in de hete olie in 5 minuten gaar en bruin.
  • Roer de fijngesneden bladselderij door de tomatensaus.
  • Saus en blokjes vis voorzichtig door de uitgelekte spaghetti scheppen.