Pittig gestoofd lamsvlees met broccoli

      Reacties uitgeschakeld voor Pittig gestoofd lamsvlees met broccoli

 

Pittig gestoofd lamsvlees met broccoli

Recept printen
Recept categorie: Lamsvlees/ met vlees
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 400 gr lamsbout ( zonder been)
  • 2 eetlepels olie
  • 100 gram Boemboe Ajam Pedis
  • 1 paprika
  • 300 gr broccoli (panklare )

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd het vlees in blokjes.
  • Verhit in een pan de olie en fruit de boemboe ± 1 minuut zachtjes.
  • Schep het vlees erdoor en bak het ± 1 minuut mee.
  • Voeg 3 eetlepels water toe, breng het aan de kook en laat het vlees afgedekt ± 15 minuten zachtjes sudderen.
  • Maak de paprika schoon, was hem en snijd hem in blokjes.
  • Snijd de broccoli iets kleiner.
  • Schep de paprika en de broccoli door het vlees en smoor het vlees en de groenten in nog ± 10 minuten zachtjes gaar.

Tips / Opmerking

Serveer met eiermie.