Pittige gamba’s

      Reacties uitgeschakeld voor Pittige gamba’s

Pittige gamba's

Print
Categorie: Tapas, Zeevruchten
Keuken: Spaanse keuken
porties: 4
Auteur: Hans en Liesbeth Grunder

ingrediënten

Bereidingswijze

  • .Maak de knoflook en peper schoon en snijd in stukjes.
  • Doe het daarna in met een flinke scheut olijfolie en een paar druppels Tabasco in een kom en maak het fijn met de staafmixer.
  • Kruid de gamba's met verse peper en zout en voeg de gamba's toe aan de marinade.
  • Goed door roeren en laat de gamba's een kwartiertje marineren.
  • Snijd intussen wat verse peterselie fijn.
  • Giet een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit deze goed.
  • Als de pan goed heet is, bak je de gamba's ongeveer 3 minuten per kant.
  • Voeg de verse peterselie toe.
  • Besprenkel daarna met een beetje citroensap en serveer ze in een kommetje.