Pizza ala Pauline

      Reacties uitgeschakeld voor Pizza ala Pauline

 

Pizza ala Pauline

Pizza ala Pauline

Recept printen Pin
Recept categorie: Pizza
Land van herkomst: Italië
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2
Van wie is dit recept: Pauline van Hattum

Wat gaat er in:

  • 450 GR bloem
  • 250 gr water
  • 7 GR gist
  • 3 EL olijfolie
  • 1 TL suiker
  • 1 TL zout

Hoe maak ik het klaar:

  • doe de suiker in je beslagkom.
  • Doe er het meel bovenop.
  • Maak een kuiltje in het mee en doe daar de gist in.
  • Maak met een beetje van het water een papje van de gist.
  • Laat dit 8 minuten staan.
  • Begin dan te kneden en voeg de rest van de ingrediënten toe.
  • Kneed het deeg voor 8 minuten stevig door.
  • Doe het deeg in een zip zakje en stop het 15 min in de vriezer.
  • Leg het daarna in de koeling tot je het gaat gebruiken.
  • Laat een paar minuten op temperatuur komen en rol dan uit tot 2 pizza's.
  • Beleg de pizza naar keuze.
  • bak de pizza voor ongeveer 18 minuten op 220 graden.