Pizza met bonte tomaten

      Geen reacties op Pizza met bonte tomaten

 

Pizza met bonte tomaten

Gemaakt van vers pizza deeg
Print
Categorie: Gerecht met groenten, Pizza
Keuken: Italiaanse keuken
Keyword: Vegetarisch
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten
porties: 4

ingrediënten

  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
  • 600 g bonte tomaten in plakjes gesneden
  • 1 bol buffelmozzarella in plakjes gesneden
  • 100 g tomatensaus
  • een beetje verse basilicum
  • zout & peper naar smaak

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.
  • Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat en verdeel de tomatensaus over het deeg. Bedek met plakjes tomaat en buffelmozzarella.
  • Bak in het midden van de oven gedurende 18 - 20 min. knapperig en goudbruin. Bestrooi met basilicum.

Tips / Opmerkingen

Pizza-met-bonte-tomaten-stappenfoto