Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

      Geen reacties op Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

 

Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

Recept categorie Gerecht met vis, Pizza
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.
  2. Rol het deeg uit en smeer de crème fraîche uit over de pizzabodem en strijk dit glad, bestrooi met peper.
  3. Bak de bodem onder in de hete oven in 13-15 min. goudbruin.
  4. Haal de pizza uit de oven en beleg de pizza met zeekraal, stukjes zalm en de garnalen. Rasp de citroen er boven.
  5. Schuif de pizza weer in de oven en bak nog 2-3 min. tot de vis warm is.
  6. Haal de pizza uit de oven en giet eventueel nog een beetje knoflookolie van de garnalen erover. Serveer warm.