Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

      Geen reacties op Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

 

Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

Print
Categorie: Gerecht met vis, Pizza
porties: 4
Auteur: Tantefanny.nl

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.
  • Rol het deeg uit en smeer de crème fraîche uit over de pizzabodem en strijk dit glad, bestrooi met peper.
  • Bak de bodem onder in de hete oven in 13-15 min. goudbruin.
  • Haal de pizza uit de oven en beleg de pizza met zeekraal, stukjes zalm en de garnalen. Rasp de citroen er boven.
  • Schuif de pizza weer in de oven en bak nog 2-3 min. tot de vis warm is.
  • Haal de pizza uit de oven en giet eventueel nog een beetje knoflookolie van de garnalen erover. Serveer warm.