Pizza quattro stagioni

      Geen reacties op Pizza quattro stagioni

 

Pizza quattro stagioni

Recept printen
Recept categorie: Pizza
Porties: 4
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg
  • zelfgemaakte pizzasaus (of uit een potje)
  • 3-4 champignons (in plakjes)
  • 1/4 mozzarella (in stukken gescheurd)
  • 1 takje oregano
  • 1 Een handje rucola om te garneren
  • 2-3 plakken parmaham
  • 1/2 paprika (in grove stukken)
  • 5 tomaat (gehalveerd)
  • 3 plakken salami
  • 3 artisjokken (in kwarten gesneden)
  • peper & zout

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  • Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen.
  • Bestrijk de het deeg met de zelfgemaakte pizzasaus. Verdeel het beleg van de pizza in 4 delen.
  • Beleg 1 deel met de champignons, mozzarella en oregano.
  • Beleg 1 deel met de paprika en de cherry tomaten. Garneer met wat zout en peper.
  • Beleg 1 deel met de salami en de artisjokharten. Garneer met wat peper.
  • Houd 1 deel over met alleen saus. (indien gewenst kun je hier ook nog wat mozzarella op leggen)
  • Bak de pizza onderin de oven in 15-20 min. goudbruin.
  • Beleg het deel met alleen saus met de parmaham en de rucola.

Video