Pizza Verdure met artisjok en brie

      Geen reacties op Pizza Verdure met artisjok en brie

 

Pizza Verdure met artisjok en brie

Recept categorie Gerecht met groenten, Hartige taart, Pizza
Extra info Lactosevrij, Vegetarisch
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de oven voor op 260⁰ C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
  2. Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de spinazieblaadjes, artisjok, maïs-korrels en de brie. Laat wat spinazieblaadjes over voor de garnering.
  3. Bak de pizza in ca. 8-10 minuten krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en bestrooi met de korianderblaadjes en wat verse spinazieblaadjes. Besprenkel de pizza met wat chili-olie.