Pizza Verdure met artisjok en brie

      Geen reacties op Pizza Verdure met artisjok en brie

 

Pizza Verdure met artisjok en brie

Pizza Verdure met artisjok en brie

Print Pin
Categorie: Gerecht met groenten, Hartige taart, Pizza
Keyword: Lactosevrij, Vegetarisch
porties: 4
Auteur: Tantefanny.nl

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 260⁰ C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
  • Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de spinazieblaadjes, artisjok, maïs-korrels en de brie. Laat wat spinazieblaadjes over voor de garnering.
  • Bak de pizza in ca. 8-10 minuten krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en bestrooi met de korianderblaadjes en wat verse spinazieblaadjes. Besprenkel de pizza met wat chili-olie.