Pizzavlecht Tricolore

      Geen reacties op Pizzavlecht Tricolore

 

Pizzavlecht Tricolore

Recept printen
Recept categorie: met groenten/ Pizza
Dieët / Speciale gelegenheid: Lactosevrij/ Vegetarisch
Porties: 4
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de oven voor op 190° C. boven-/ onderwarmte.
  • Het deeg direct uit de koelkast afrollen en verwerken.
  • Vermeng de pesto met de ricotta. Snijd de mozzarella en de gedroogde tomaten in reepjes.
  • Snijd het deeg in de lengte in drie gelijke stroken.
  • Beleg 1 van de stroken met de pesto/ ricotta, 1 met mozzarella en 1 met gedroogde tomaten en rol de stroken in de lengte op.
  • Maak van de gevulde deegstroken een grote vlecht en bestuif de vlecht met bloem.
  • Bak de vlecht in ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin.

Tips / Opmerking

de gevulde vlecht is heerlijk bij soep, salade of barbecue!