Pizzavlecht Tricolore

      Geen reacties op Pizzavlecht Tricolore

 

Pizzavlecht Tricolore

Recept categorie Gerecht met groenten, Pizza
Extra info Lactosevrij, Vegetarisch
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de oven voor op 190° C. boven-/ onderwarmte.
  2. Het deeg direct uit de koelkast afrollen en verwerken.
  3. Vermeng de pesto met de ricotta. Snijd de mozzarella en de gedroogde tomaten in reepjes.
  4. Snijd het deeg in de lengte in drie gelijke stroken.
  5. Beleg 1 van de stroken met de pesto/ ricotta, 1 met mozzarella en 1 met gedroogde tomaten en rol de stroken in de lengte op.
  6. Maak van de gevulde deegstroken een grote vlecht en bestuif de vlecht met bloem.
  7. Bak de vlecht in ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin.

Tips / Opmerkingen

de gevulde vlecht is heerlijk bij soep, salade of barbecue!