Pollo Diavolo

      Reacties uitgeschakeld voor Pollo Diavolo

Pollo Diavolo

Print
Categorie: Barbeque, Gerecht met Kip
Keuken: Italiaanse keuken
porties: 6
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verdeel de kippen in stukken.
  • Spoel de kip af en dep ze droog.
  • Pel de knoflook en snijd ze in stukjes.
  • Was de peterselie en hak het fijn.
  • Pers de citroenen uit.
  • Roer een marinade van de olie, het citroensap, het chilipoeder, de knoflook en de
  • gehakte peterselie.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Laat de kipstukken in de koelkast ± 1 uur marineren en rooster ze dan in ± 30
  • minuten op de barbecue gaar.
  • Bestrijk ze regelmatig met de marinade.
  • Garneer met peterselie en een schijfje citroen