Psari me rigani

      Reacties uitgeschakeld voor Psari me rigani

Psari me rigani

(vis met oregano)

Recept categorie Gerecht met vis
Keuken: Griekse keuken
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Was de vis, droog hem af en wrijf hem in met peper zout en oregano.
  2. Vermeng 2 theelepels citroensap met 3 eetlepels olijfolie en smeer de vis hiermee in.
  3. Leg de vis op een ingevet rooster en rooster hem 15 minuten; keer de vis halverwege om.
  4. Bedruip af en toe met het citroen/oliemengsel.
  5. Besprenkel de uiringen met de rest van het citroensap en 1/2 eetlepel olie.
  6. Neem de vis van het rooster en leg hem op een verwarmde schaal.
  7. Garneer met de gemarineerde uiringen en peterselie en dien de vis warm op.