Pump­kin spi­ce ni­ce­cream

      Reacties uitgeschakeld voor Pump­kin spi­ce ni­ce­cream

 

Pump­kin spi­ce ni­ce­cream
Print

Pump­kin spi­ce ni­ce­cream

Categorie Nagerecht
Keyword Halloween, Herst
porties 6
Calorieën 240kcal
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 2 bananen
  • 300 ml Bon Coco kokosmelk light in blik
  • 450 g diepvries pompoenblokjes
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl koek- en speculaaskruiden
  • 100 g Lotus speculoospasta crunchy
  • 50 g ongebrande ongezouten notenmix naturel

Keukenspullen

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de rijpe banaan in plakjes. 
  • Doe in een (diepvries)zakje en leg minimaal 4 uur in de vriezer.
  • Schud de kokosmelk. 
  • Doe de bevroren pompoenblokjes, banaan, specerijen, ⅔ van de kokosmelk en eventueel zout in de keukenmachine en mix in ca. 8 min. tot glad ijs. 
  • Schep af en toe om met een spatel. 
  • Zorg ervoor dat alles helemaal is fijngemalen. 
  • Schep er bollen van. Doe ondertussen de speculoospasta en de rest van de kokosmelk in een steelpannetje en verwarm ca. 1 min. op laag vuur tot er een saus ontstaat. 
  • Verdeel de ijsbolletjes over de glazen.
  •  Besprenkel met de saus en bestrooi met de noten.

Nutrition

Calorieën: 240kcal | Carbohydrates: 24g | Eiwit: 3g | Fat: 14g | Verzadigd vet: 5g | Zout: 40mg | Fiber: 2g