Radijssalade met kaas en veldsla

      Reacties uitgeschakeld voor Radijssalade met kaas en veldsla
Print

Radijssalade met kaas en veldsla

Categorie Gerecht met kaas, Salades
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • bosjes radijs
  • 150 gr jong belegen kaas
  • 2 hardgekookte eieren
  • bieslook
  • 100 gr veldsla

Voor de dressing:

  • 6 eetlepels olie
  • 3 eetlepels azijn
  • 1 theelepel mosterd
  • peper zout
  • snufje suiker

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de radijzen schoon, was ze en snijd ze in plakjes.
  • Snijd de kaas in lucifervorm (3 cm lang, 1/2 cm breed).
  • Snijd de gepelde eieren in plakjes.
  • Knip de gewassen bieslook klein.
  • Maak de veldsla schoon, was en droog deze.
  • Bekleed een grote slabak met de veldsla en meng de overige ingrediënten in het midden van de bak.
  • Maak de dressing door de ingrediënten goed te mengen en giet deze van buiten naar binnen over de salade.
  • Schep het middengedeelte een keer goed om.