Ravioli met paprikasaus en basilicumolie

      Reacties uitgeschakeld voor Ravioli met paprikasaus en basilicumolie

 

Print

Ravioli met paprikasaus en basilicumolie

Categorie Pasta
Keyword Vegetarisch
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 400-500 gram (verse) ravioli met ricotta en spinazie
  • zout
  • peper
  • 1 ui fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook fijngesneden
  • 5 geroosterde rode paprika's (pot)
  • 7 eetlepels olijfolie
  • ½ dl slagroom
  • kleine basilicumblaadjes

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de raviolli beetgaar volgens de aanwijzing.
  • Bak de ui, knoflook en paaprika's ca. 8 minuten in 2 eetlepels olijfolie.
  • Voeg de slagroom toe en verwarm de saus nog 5 - 10 minuten.
  • Pureer de saus en zeef hem.
  • Verwarm de gezeefde saus opnieuw en breng op smaak met zout, peper en 2 -3 eetlepels basilicumblaadjes.
  • Pureer een handvol basilicum met 4 -5 eetlepels olijfolie tot de olie mooi groen is.
  • Meng de pasta met de saus en de basilicumolie.