Roastbeef bagel-clubsandwich

      Reacties uitgeschakeld voor Roastbeef bagel-clubsandwich

Roastbeef bagel-clubsandwich

Recept categorie Brood, Broodjes
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 4 bagels (bake-off)
  • 4 blaadjes friséesla
  • 8 Amsterdamse uien (pot à 370 gram)
  • 1 rode paprika
  • 150 gram verse roomkaas met gember
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 4 plakjes rosbief à la minute (ca. 275 gram)
  • 1 eetlepel steak-seasoning (kruiden)
  • ½ bakje rucola (à 30 gram)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bagels afbakken volgens gebruiksaanwijzing. 

  2. Overlangs in 3 plakjes snijden en in broodrooster lichtbruin roosteren. 

  3. Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier. 

  4. Uien in plakjes snijden en droogdeppen met keukenpapier. 

  5. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.

  6. Bagels besmeren met roomkaas. 

  7. In pan boter verhitten. 

  8. Rosbief aan beide kanten bestrooien met steak-seasoning.

  9. In ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. 

  10. Plakjes ui op besmeerde onderkant van bagels leggen. 

  11. Steaks erop leggen en sla erover verdelen. 

  12. Middelste stuk van bagels erop leggen. 

  13. Reepjes paprika en rucola erover verdelen. 

  14. Afdekken met bovenkant van bagel.

Wijntip: Etchart Cafayate Torrontés