Roastbeef bagel-clubsandwich

      Reacties uitgeschakeld voor Roastbeef bagel-clubsandwich

Roastbeef bagel-clubsandwich

Recept printen
Recept categorie: Brood/ Broodjes
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 bagels ((bake-off))
  • 4 blaadjes friséesla
  • 8 Amsterdamse uien ((pot à 370 gram))
  • 1 paprika
  • 150 gram roomkaas
  • 1 eetlepel boter
  • 4 plakjes rosbief à la minute ((ca. 275 gram))
  • 1 eetlepel steak-seasoning ((kruiden))
  • ½ bakje rucola ((à 30 gram))

Hoe maak ik het klaar:

  • Bagels afbakken volgens gebruiksaanwijzing. 
  • Overlangs in 3 plakjes snijden en in broodrooster lichtbruin roosteren. 
  • Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier. 
  • Uien in plakjes snijden en droogdeppen met keukenpapier. 
  • Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Bagels besmeren met roomkaas. 
  • In pan boter verhitten. 
  • Rosbief aan beide kanten bestrooien met steak-seasoning.
  • In ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. 
  • Plakjes ui op besmeerde onderkant van bagels leggen. 
  • Steaks erop leggen en sla erover verdelen. 
  • Middelste stuk van bagels erop leggen. 
  • Reepjes paprika en rucola erover verdelen. 
  • Afdekken met bovenkant van bagel.

Wijntip: Etchart Cafayate Torrontés