Rodekool Appelsalade

      Reacties uitgeschakeld voor Rodekool Appelsalade
Rodekool Appelsalade

Rodekool Appelsalade

Rodekool is zowel voor het oog als de smaakpapillen een traktatie. Breng je deze salade mee naar een barbecue, dan steel je gegarandeerd de show. De frisse combinatie van yoghurt en mayonaise creëert een prachtige subtiele smaak die de scherpe rodekool en de ui samenbrengt.
Recept printen Pin
Recept categorie: met fruit/ met groenten/ Salades
Porties: 4
Van wie is dit recept: hellmanns.nl

Wat gaat er in:

  • 400 gram rode kool
  • 4 eetlepels Hellmann's Real
  • 2 appels
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 bosje verse peterselie
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • 1 citroen

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de appels in stukken en pers de citroen.
  • Mix de appels met het citroensap en doe ze in het citroensap.
  • Meng ze daarna met kool, appels, ui en peterselie in een grote schaal.
  • Snijd de rode kool in dunne reepjes en de rode ui in ringen
  • Knip de perselie in kleine stukjes
  • Meng de kool, de appels, de ui en de peterselie in een grote schaal
  • Voeg mayonaise, yoghurt toe en eventueel wat peper naar smaak