Romeins draadjesvlees

      Reacties uitgeschakeld voor Romeins draadjesvlees

 

Romeins draadjesvlees

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 750 gram runder riblap
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel oregano
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 1 gesneden ui
  • 2 blikjes tomatenblokjes
  • 150 ml runderbouillon van tablet
  • 100 ml rode wijn
  • zout en peper naar smaak

**

  • 2 eetlepels maizena aangemaakt met wat water
  • 2 bollen mozzarella
  • verse basilicum

Hoe maak ik het klaar?

  1. Meng de azijn, olijfolie en oregano en smeer het vlees aan beide kanten hiermee in.
  2. Laat dit 10 minuten intrekken.
  3. Doe alle ingrediënten tot aan ** in de slowcooker.
  4. 7-8 uur op laag.
  5. Haal het vlees uit de saus en trek het uit elkaar met twee vorken.
  6. Roer de aangemaakte maizena in de saus en doe daarna het vlees terug in de slowcooker. Gaar nog 30 minuten op hoog om de saus te binden.
  7. Serveer met de verse basilicum en blokjes mozzarella.