Romige andijviestampot met gehakt

      Reacties uitgeschakeld voor Romige andijviestampot met gehakt
Print

Romige andijviestampot met gehakt

750 gr aardappelen zout, peper 500 gr panklare andijvie 100 gr half-om-halfgehakt 100 gr MonChou 3 eetlepels uiensoeppoeder
Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met kaas, Gerecht met vlees
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • Kook de aardappelen in weinig water met zout in 15-20 minuten gaar.
  • Schep er na 10 minuten de andijvie op.
  • Roerbak intussen het gehakt in een droge pan met anti-aanbaklaag rul en grijs.
  • Giet de aardappelen en de andijvie af en stamp ze door elkaar.
  • Meng er het gehakt de MonChou en het uiensoeppoeder door en breng het gerecht op
  • smaak met zout en peper.