Romige tomatenpasta met parmaham

      Geen reacties op Romige tomatenpasta met parmaham
Print

Romige tomatenpasta met parmaham

Categorie Gerecht met vlees, Pasta
Keuken Italiaanse keuken
porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 300 gram penne rigate (pasta)
  • 250 gram parmaham (vleeswaren, bediening)
  • 2 uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 doosjes cherrytomaten (à 250 gram)
  • 1 pot boursin cuisine tomaat & mediterrane kruiden (245 g (245 g)

Hoe maak ik het klaar:

  • Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. 
  • Parmaham in droge koekenpan in 3 minuten krokant bakken. 
  • Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. 
  • Tomaatjes wassen en halveren. 
  • Boursin cuisine door ui roeren en 2 minuten meewarmen. 
  • Tomaatjes erdoor scheppen en nog 1 minuut verwarmen. 
  • Penne en saus over vier borden verdelen. 
  • Krokante ham erboven verkruimelen.
  • Wijnadvies: Antinori Cipresseto Rosato Toscana