Romige tomatenpasta met parmaham

      Geen reacties op Romige tomatenpasta met parmaham

Romige tomatenpasta met parmaham

Recept printen
Recept categorie: met vlees/ Pasta
Land van herkomst: Italië
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 300 gram penne rigate ((pasta))
  • 250 gram parmaham ((vleeswaren, bediening))
  • 2 ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 doosjes tomaat ((à 250 gram) )
  • 1 pot Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden ((245 g))

Hoe maak ik het klaar:

  • Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. 
  • Parmaham in droge koekenpan in 3 minuten krokant bakken. 
  • Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. 
  • Tomaatjes wassen en halveren. 
  • Boursin cuisine door ui roeren en 2 minuten meewarmen. 
  • Tomaatjes erdoor scheppen en nog 1 minuut verwarmen. 
  • Penne en saus over vier borden verdelen. 
  • Krokante ham erboven verkruimelen.
  • Wijnadvies: Antinori Cipresseto Rosato Toscana