Romige tomatenpasta met parmaham

      Geen reacties op Romige tomatenpasta met parmaham

Romige tomatenpasta met parmaham


Recept categorie Gerecht met vlees, Pasta
Keuken: Italiaanse keuken
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 300 gram penne rigate (pasta)
  • 250 gram parmaham (vleeswaren, bediening)
  • 2 uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 doosjes cherrytomaten (à 250 gram)
  • 1 pot boursin cuisine tomaat & mediterrane kruiden (245 g (245 g)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. 

  2. Parmaham in droge koekenpan in 3 minuten krokant bakken. 

  3. Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. 

  4. Tomaatjes wassen en halveren. 

  5. Boursin cuisine door ui roeren en 2 minuten meewarmen. 

  6. Tomaatjes erdoor scheppen en nog 1 minuut verwarmen. 

  7. Penne en saus over vier borden verdelen. 

  8. Krokante ham erboven verkruimelen.

  9. Wijnadvies: Antinori Cipresseto Rosato Toscana