Royale de crustaces

      Geen reacties op Royale de crustaces

 

Royale de crustaces

 (royale van schaaldieren)

Recept categorie Zeevruchten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 50 gram vlees van schaaldieren
  • ½ dl slagroom
  • 2 eierdooiers
  • nootmuskaat
  • 1 eetlepel bechamelsaus
  • zout
  • peper

Hoe maak ik het klaar?

  1. Stamp het vlees in een vijzel fijn met de slagroom.

  2. Voeg de béchamelsaus en de losgeklopte eierdooiers toe.

  3. Breng op smaak met wat zout, peper en een beetje nootmuskaat.

  4. Passeer de compositie door een zeef.

  5. Giet ze in een beboterd vormpje en pocheer dit au bain marie tot de compositie gestold is.

  6. Dit vergt 40 à 45 minuten.

  7. Laat buiten de bain marie afkoelen alvorens te storten.