Rozencappuccino

      Geen reacties op Rozencappuccino

 

Rozencappuccino

Een zacht koffierecept: de frisse en bloemachtige tonen van de Dulsão do Brasil koffie in combinatie met honing en ahornsiroop.

Recept categorie Warme dranken
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 1
Auteur Nespresso

Wat gaat er in?

  • 1 cup Dulsão do Brasil 40 ml van de koffie
  • 100 ml melk
  • 5 ml rozensiroop
  • 1 blokje witte chocolade

Materialen

Hoe maak ik het klaar?

  1. Plaats het blokje witte chocolade onderin het kopje en zet met behulp van uw Nespresso machine een espresso (40 ml) van de Dulsão do Brasil direct in het kopje.
  2. Schenk de melk en de rozensiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  3. Schenk het melkschuim op de koffie in het cappuccinokopje.
  4. Serveer direct.