Rozencappuccino

      Geen reacties op Rozencappuccino

 

Rozencappuccino

Rozencappuccino

Een zacht koffierecept: de frisse en bloemachtige tonen van de Dulsão do Brasil koffie in combinatie met honing en ahornsiroop.
Print Pin
Categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 5 minuten
porties: 1
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 cup Dulsão do Brasil 40 ml van de koffie
  • 100 ml melk
  • 5 ml rozensiroop
  • 1 blokje witte chocolade

Materialen

Bereidingswijze

  • Plaats het blokje witte chocolade onderin het kopje en zet met behulp van uw Nespresso machine een espresso (40 ml) van de Dulsão do Brasil direct in het kopje.
  • Schenk de melk en de rozensiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Schenk het melkschuim op de koffie in het cappuccinokopje.
  • Serveer direct.