Runderpie met Guinness

      Reacties uitgeschakeld voor Runderpie met Guinness

 

Helaas heeft dit gerecht nog geen foto
Print

Runderpie met Guinness

Categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
porties 6
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1300 gram runderlappen
  • 3 stengels bleekselderij gesneden
  • 200 gram kastanjechampignons gesneden
  • 4 rode uien in halve ringen
  • 4 tenen of 4 theelepels knoflook
  • 250 gram winterpeen
  • 250 ml Guinness**

Variatie 1

  • 400 gram krieltjes

Variatie 2

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar:

  • Doe alles t/m ** in de slowcooker. Voor variatie 1 de aardappels ook al toevoegen
  • 8 uur op de laagste stand
  • Na de kooktijd het vlees uit elkaar trekken.
  • Variatie 1 is nu klaar om te serveren

Variatie 2

  • Oven voorverwarmen op 190 graden
  • Doe het vlees en de saus in een ovenschaal
  • Dek deze af met het bladerdeeg, waar je van een aantal plakjes een lap ter grootte van de schaal hebt gerold, en strooi er gerapste kaas overheen. 
  • Prik wat gaatjes in het bladerdeeg. 
  • Nog 30 minuten in de oven. 

Tips / Opmerkingen

Lekker met bv pommes duchesses.