Rundvlees gestoofd in Guinness bier

      Reacties uitgeschakeld voor Rundvlees gestoofd in Guinness bier

 

Rundvlees gestoofd in Guinness bier

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 900 gram runderlappen
  • 100 gram wortel
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 grote ui gesneden
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 laurierblad
  • 2 takjes peterselie
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepels suiker
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 500 ml guinness bier
  • Peper en zout
  • Ook nodig:
  • Keukentouw
  • Slowcooker

Hoe maak ik het klaar?

  1. Van peterselie, tijm en laurierblad een bundeltje maken met keukentouw.
  2. Doe dit met het vlees in de cooker.
  3. Voeg alle andere ingredienten toe.
  4. Even mengen.
  5. Zorg dat het meeste vlees onder het vocht staat.
  6. 8 uur op de laagste stand.
  7. Na het koken het kruidenbundeltje verwijderen.

Tips / Opmerkingen

Lekker met aardappelpuree, appelmoes en bv doperwten of sperziebonen