Rundvlees gestoofd in Guinness bier

      Reacties uitgeschakeld voor Rundvlees gestoofd in Guinness bier

 

Rundvlees gestoofd in Guinness bier
Print

Rundvlees gestoofd in Guinness bier

Categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 900 gram runderlappen
  • 100 gram wortel
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 grote ui gesneden
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 laurierblad
  • 2 takjes peterselie
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepels suiker
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 500 ml guinness bier
  • Peper en zout
  • Ook nodig:
  • Keukentouw
  • Slowcooker

Hoe maak ik het klaar:

  • Van peterselie, tijm en laurierblad een bundeltje maken met keukentouw.
  • Doe dit met het vlees in de cooker.
  • Voeg alle andere ingredienten toe.
  • Even mengen.
  • Zorg dat het meeste vlees onder het vocht staat.
  • 8 uur op de laagste stand.
  • Na het koken het kruidenbundeltje verwijderen.

Tips / Opmerkingen

Lekker met aardappelpuree, appelmoes en bv doperwten of sperziebonen