Rundvlees in rode wijn-saus

      Reacties uitgeschakeld voor Rundvlees in rode wijn-saus
Rundvlees in rode wijn-saus

Rundvlees in rode wijn-saus

Recept printen Pin
Recept categorie: met vlees/ Slowcooker
Porties: 4
Van wie is dit recept: Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar:

  • Braad het hacheevlees aan alle kanten bruin en leg het in de ingevette slowcooker.
  • Smelt de boter in de pan waarin het vlees is aangebraden en bak hierin de ui glazig.
  • Voeg de knoflook toe en roerbak dit 1 minuut.
  • Voeg de bloem toe en roer dit ong 2 minuten goed door elkaar.
  • Voeg de wijn en bouillon toe, samen met de tomatenpuree en roer dit glad.
  • Laat dit op hoog vuur even indikken en giet de saus daarna over het vlees.
  • 7-8 uur op laag.

Tips / Opmerking

Heerlijk met aardappelpuree en rode kool!