Saganaki

      Reacties uitgeschakeld voor Saganaki

Saganaki

Recept printen
Recept categorie: Hapjes/ met kaas/ Warme hapjes
Land van herkomst: Griekenland
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 200 gr Kasseri
  • 1 ei
  • paneermeel
  • 4 eetlepels boter
  • citroensap

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de kaas in plakken van 1 cm dik.
  • Klop het ei op een bord los en schud het paneermeel op een ander bord.
  • Verhit de boter.
  • Wentel de kaasplakken eerst door het ei en daarna door het paneermeel en bak ze aan beide zijden knapperig bruin (de plakken moeten van binnen zacht, maar niet vloeibaar zijn).
  • Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze op een verwarmd bord, besprenkeld met enkele druppels citroensap.