Salade van allumette gesneden rosbief en peer

      Geen reacties op Salade van allumette gesneden rosbief en peer
Salade van allumette gesneden rosbief en peer

Salade van allumette gesneden rosbief en peer

Recept printen Pin
Recept categorie: met fruit/ met vlees/ Salades
Porties: 4
Van wie is dit recept: Miele.nl

Wat gaat er in:

  • 400 gram rosbief
  • 2 eetlepels runderbouillon
  • 4 teentjes knoflook (uitgeperst)
  • 2 eetlepels olie van geroosterde sesam
  • 2 theelepels sesamzaad
  • 2 theelepels sojasaus
  • 1 theelepel suiker
  • Snufje zout
  • 2 conference peren (stevig)
  • 1 limoen
  • 2 lenteui (in ringetjes gesneden)
  • 20 pijnboompitjes

Hoe maak ik het klaar:

  • Voordat u aan de bereiding van dit gerecht begint, kunt u het vlees wat laten vriezen om mooiere reepjes te kunnen snijden.
  • Meng de bouillon, knoflook, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker en zout. Gebruik dit als dipsaus.
  • Snijd de rosbief in dunne reepjes (lucifer), daarna de peer en besprenkel met limoensap.
  • Schik het vlees met de peer op een schaal en garneer dit met de lenteuitjes en de pijnboom pitjes.

Tips / Opmerking

Neem twee eetstokjes en pak wat vlees met peer en dip dit in de saus.