Salade van Coeur de Bray met granaatappelpitjes

      Geen reacties op Salade van Coeur de Bray met granaatappelpitjes
Salade van Coeur de Bray met granaatappelpitjes
Print

Salade van Coeur de Bray met granaatappelpitjes

Categorie Gerecht met kaas, Salades
Keyword Valentijnsdag
porties 4
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in:

  • 1 Coeur de Bray 12 uur op kamertemperatuur
  • 1 granaatappel
  • ½ doosje verse frambozen
  • ½ dl amandelolie
  • Klein scheutje azijn
  • Poedersuiker
  • Peper uit de molen
  • Zout uit de molen
  • Flinke theelepel roze pepers
  • Klein zakje gemengde sla
  • Sneetjes geroosterd briochebrood

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak een dressing van de amandelolie, azijn, poedersuiker en wat peper en zout.
  • Verdeel de sla over een schaal en leg er de kaas op. Bestrooi met de granaatappelpitjes en de roze pepers en leg de frambozen eromheen.
  • Druppel er wat van de dressing over.
  • Leg een plakje kaas op een briochebroodje en neem er wat salade bij.

Tips / Opmerkingen

Speciaal voor Valentijn:
snijd de Coeur de Bray in hartjesvorm.
Coeur de Bray is een witschimmelkaas, zacht en smeltend in de mond. Wist u dat men van de granaatappel zegt dat Adam Eva hiermee heeft verleid?