Salat ha charon

      Reacties uitgeschakeld voor Salat ha charon

 

Salat ha charon

Recept categorie Salades
Keuken: Joodse keuken
Porties 6
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 6 stengels bleekselderij
  • 1/3 kop olijf- of zonnebloemolie
  • 2 hardgekookte eieren in plakjes
  • 6 ontpitte zwarte olijven in plakjes
  • 1/2 theelepel zachte mosterd
  • 2 theelepels azijn
  • 1/4 theelepel zout
  • versgemalen zwarte peper

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd de bleekselderij in dunne stukjes, leg ze in een schaal, voeg de olie toe en laat 1 uur intrekken.

  2. Doe de plakjes ei en olijven erbij.
  3. Vermeng de mosterd, azijn, zout en peper en meng dat door de olie.
  4. Dien het gerecht koud op.