Scampi suace nantua

      Reacties uitgeschakeld voor Scampi suace nantua

Scampi suace nantua

(scampi met nantuasaus)
Recept printen
Recept categorie: Zeevruchten
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 8 scampi
  • 100 gram champignons
  • 3 dl nantuasaus
  • 2 ui
  • 40 ml calvados
  • dl slagroom
  • boter

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de uien schoon en snij in lange dunne repen.
  • Laat ze in boter glazig worden, maar niet bruin.
  • Voeg er de gewassen, in vieren gesneden, champignons toe en laat nog 5 minuten sudderen.
  • Voeg de gepelde scampi toe en laat nogmaals 5 minuten sudderen.
  • Flambeer met de calvados.
  • Schenk de nantuasaus en room erbij.
  • Schep nog even alles door elkaar.
  • Serveer met een timbaaltje gekookte rijst.