Scampi suace nantua

      Reacties uitgeschakeld voor Scampi suace nantua

Scampi suace nantua

(scampi met nantuasaus)

Recept categorie Zeevruchten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 8 scampi
  • 100 gram champignons
  • 3 dl nantuasaus
  • 2 uien
  • 40 ml calvados
  • dl slagroom
  • boter

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak de uien schoon en snij in lange dunne repen.

  2. Laat ze in boter glazig worden, maar niet bruin.

  3. Voeg er de gewassen, in vieren gesneden, champignons toe en laat nog 5 minuten sudderen.

  4. Voeg de gepelde scampi toe en laat nogmaals 5 minuten sudderen.

  5. Flambeer met de calvados.

  6. Schenk de nantuasaus en room erbij.

  7. Schep nog even alles door elkaar.

  8. Serveer met een timbaaltje gekookte rijst.