Scampi’s met fetakaas

      Reacties uitgeschakeld voor Scampi’s met fetakaas
helaas heeft dit recept nog geen foto
Print

Scampi's met fetakaas

Categorie Gerecht met kaas, Gerecht met vis, Zeevruchten
Keuken Griekse keuken
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 kleine gehakte ui
  • 0,6 dl witte wijn
  • 700 gr gehakte verse tomaten
  • 2 eetlepels gehakte verse peterselie
  • 1/2 t gedroogde oregano
  • 1/2 t gekneusde rode peper
  • 1/4 theelepel zout
  • 500 gr gepelde scampi's
  • 60 gr verkruimelde fetakaas
  • 2 eetlepels gehakte verse basilicum

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de ui met de wijn in een steelpan tot de ui glazig is.
  • Voeg de tomaten, peterselie, oregano, rode peper en zout toe en laat 10
  • minuten sudderen.
  • Voeg de scampi's toe en kook tot ze roze zijn, ongeveer 2-3 minuten.
  • Voeg de kaas toe en laat die smelten.
  • Besprenkel met verse basilicum en dien op.